(021) 6433-145

Nazad na sve vesti

POZIV NA KONFERENCIJU ZA NOVINARE

Muzej Grada Novog Sada Vas poziva na konferenciju za novinare koja će se održati povodom nacionalne manifestacije Muzeji Srbije, 10 dana od 10 do 10.
Manifestacija se i ove godine realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za kulturu i informisanje Republike Srbije, Pokrajinskog sekreterijata za kulturu i javno informisanje i Grada Novog Sada. Ove godine biće održana od 12. do 21. maja, uz učešće preko 70 muzejskih i srodnih institucija u čitavoj zemlji.
O značaju ove manifestacije i ovogodišnjem programu, kakda je reč o Novom Sadu, na konferenciji će govoriti Slaviša Grujić, pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje, Vanja Vučenović, Član gradskog veća zadužen za kulturu, mr Tijana Palkovljević Bugraski, upravnica Galerije Matice srpske, a u ime domaćina pozdravnu reč uputiće Msc Vesna Jovičić, direktorka Muzeja grada Novog Sada.

Konferencija će biti održana u utorak, 10. maja 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u centralnoj zgradi Muzeja grada Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Muzej grada Novog Sada © 2024.