(021) 6433-145

Назад на све вести

ПОЗИВ НА КОНФЕРEНЦИЈУ ЗА НОВИНАРЕ

Музеј Града Новог Сада Вас позива на конференцију за новинаре која ће се одржати поводом националне манифестације Музеји Србије, 10 дана од 10 до 10.
Mанифестација се и ове године реализује под покровитељством Министарства за културу и информисање Републике Србије, Покрајинског секретеријата за културу и јавно информисање и Града Новог Сада. Ове године биће одржана од 12. до 21. маја, уз учешће преко 70 музејских и сродних институција у читавој земљи.
О значају ове манифестације и овогодишњем програму, какда је реч о Новом Саду, на конференцији ће говорити Славиша Грујић, покрајински секретар за културу и јавно информисање, Вања Вученовић, Члан градског већа задужен за културу, мр Тијана Палковљевић Буграски, управница Галерије Матице српске, а у име домаћина поздравну реч упутиће Msc Весна Јовичић, директорка Музеја града Новог Сада.

Конференција ће бити одржана у уторак, 10. маја 2016. године, са почетком у 12 часова, у централној згради Музеја града Новог Сада на Петроварадинској тврђави.

Музеј града Новог Сада © 2024.